Velkommen!

Vi er et fellesskap som er åpent for alle og du er varmt velkommen til oss! Våre gudstjenester og arrangementer er åpne, gratis og for alle. Dersom du vil gjøre deg kjent med hvem vi er kan du klikke deg rundt på våre nettsider, høre på taler fra våre gudstjenester eller følge oss på sosiale medier. Men den beste måten for deg å ta fellesskapet på pulsen, er ved å komme og delta i en våre gudstjenester.

Grunnet covid-19 er det noen endringer i gudstjenestene. Vi har en gudstjeneste kl 11.00, uten påmelding. Parallelt har vi Barnekirke for tre ulike aldersgrupper. Her må man melde seg på i forkant. For oppdatert informasjon om søndagens gudstjeneste, kan du se i vår kalender

Gudstjenesten sendes også direkte på Facebook her.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev (nederst på denne siden), som er en e-post med informasjon som sendes ut omtrent annenhver uke.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Veien hit